Ambalaje cu perne cu aer Mini Pak’R

 Clic aici pentru a descarca varianta in limba engleaza MINI PAK’R 

Va prezentăm un nou sistem de ambalare – MINI PAK’R fabricat in SUA – sistemul gonflabil de protectie si umplere, proiectat pentru a vă proteja produsele în timpul transportului într-un mod profesionist și eficient.

 

disopzitivul de umplere  cu aer
MINI PAK’R® este ideal atat pentru magazinele pentru ambalaje cat si pentru întreprinderile mici și mijlocii. Măriți spațiul de lucru reducând în același timp problemele și costurile de transport asociate cu stocarea de pungi voluminoase de ambalare, role folie cu bule și role de hârtie. Economisiți timp și creați propriul ambalaj cu bule la cerere, oricând și oriunde aveți nevoie!

deal atât pentru ambalatori experimentați, cât și pentru începători, mai ales unde spațiul este foarte prețios. Este utilizat cu încredere de către cea mai mare companie de livrări de colete din lume, cu clienți de clasă mondială – MINI PAK’R® este cea mai bună alegere pentru nevoile de ambalare protectoare!

     MINI PAK’R® ajută la economisirea timpului, a spațiului și a banilor, asigurându-vă în același timp că clientul dvs. are o experiență excelentă, de fiecare dată când deschide coletul.
MINI PAK’R® este atât de ușor de configurat și de operat încât vă permite să faceți propria dvs. ambalare cu bule în câteva minute.

   Filmul MINI PAK’R® este aprobat de expeditori și are o tehnologie brevetată de transfer de aer care permite aerului să se miște în perne și să absoarbă șocul, protejând produsele în timpul transportului.

 MINI PAK’R vă oferă multe beneficii
  •      CONVENABIL               Produce materiale de ambalare la nevoie.
  •      PROTECŢIE                   Gama de filme oferă o protecție optimă.
  •      VERSATILE                    Cinci perne diferite produse pe o singură mașină.
  •      SIMPLU                           Setează automat presiunea de aer și temperatura de etanșare.
  •      COMPACT                       Funcționalitate de montare pe perete sau pe masa.
  •      IMAGINE                        Prezintă produsele dvs. într-o manieră profesională.
  •     OPTIMIZARE                  Nu mai trebuie sa depozitati role voluminoase sau pungi de umplere.
  •     SPATIU DEPOZITARE  Scopul acestor produse este acela de a putea garanta clientilor ca produsul pe care l-au receptionat este                                                               conform cu  cerinta lor.
Puteti viziona demonstratii pe youtube la adresele de mai jos:
youtube demonstratie “FP protect your QUALITY”
youtube demonstratie  ”MINI PAK’R  industrial video”
Cu ajutorul acestor produse puteti face economii de timp si bani!
2012 © Etco